Salon kopalnic

/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/salon-kopalnic-keramicne-ploscice-love.jpg

Vodotermov salon kopalnic v bogatem prodajnem programu nudi keramične ploščice vseh vrhunskih evropskih proizvajalcev kot so Polcolorit, Love, Undefasa in številni drugi. V prodajnem salonu si lahko ogledate velik nabor ploščic različnih vzorcev, barv in oblik, ki omogočajo nešteto možnosti oblikovanja prostorov. Strokovno usposobljeni prodajalci bodo z veseljem prisluhnili vašim željam in vam z računalniškim programom vse možnosti tudi izrisali. Po želji vam bodo posredovali kontaktne podatke zanesljivih poslovnih partnerjev, ki bodo poskrbeli za vsa izvajalska dela.

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/salon-kopalnic-sanitarna-keramika.jpg

Salon kopalnic ne bi bil popoln brez sanitarne keramike. Umivalniki, wc-ji, straniščne školjke, wc kotlički, bideji, pisoarji in kopalne kadi sestavljajo bistven segment vsakega kopalniškega prostora. V našem razstavnem salonu lahko najdete izdelke vodilnih proizvajalcev sanitarne keramike kot so Incea, Laufen, Villeroy Boch, Roca ter mnogi drugi. Raznolike kolekcije izdelkov nesporne kvalitete slovijo po inovativnosti in visokotehnoloških rešitvah, ki bodo predvsem omejile vsakodnevno porabo vode in preprečile nalaganje vodnega kamna.

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/3._kopalnisko_pohistvo/salon-kopalnic-kopalnisko-pohistvo-1.jpg

Vse sanitarne elemente mora lepo dopolnjevati tudi kopalniško pohištvo kot so omare različnih oblik in velikosti, ogledala, obešalniki in drugi elementi. Naš salon kopalnic nudi na ogled kopico izdelkov vrhunskih proizvajalcev kot so Intedoor, Kolpa San, Villeroy Boch in drugi. Vsem izdelkov je skupna vrhunska izdelava, visoka funkcionalnost in inovativen dizajn. Razstavljeno pohištvo vam bo zagotovo dalo navdih za oblikovanje svojega kopalniškega prostora, pri tem pa vam bodo z veseljem pomagali izkušeni prodajalci.

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/salon-kopalnic-tus-kabine.jpg

Eden ključnih elementov vsake kopalnice je prav tuš kabina, ki mora biti zaradi pogoste uporabe kvalitetna, trpežna in funkcionalna. Med vodilne proizvajalce na tem področju sodita slovenski podjetji Kolpa San in Reflex, med evropsko elito pa sodita tudi Arblu in Wedi. Izdelki vseh vrhunskih proizvajalcev so vam na ogled v našem modernem razstavnem salonu, kjer najdete velik izbor tuš kabin različnih oblik (kvadratne, okrogle, polkrožne), profilov in stekel kot tudi kabine z različnimi vrstami ročajev in načinov odpiranja.

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/salon-kopalnic-kopalniske-kuhinjske-armature.jpg

Kopalniške in kuhinjske armature so pomemben detajl, ki mora biti tako vizualno kot funkcionalno dovršen. Izdelki proizvajalcev Frisone, Hansgrohe, Hansa in drugih imajo svoj prostor v našem razstavnem salonu. Široka ponudba vključuje vse vrste armatur za umivalnike, tuš kabine, kadi, bideje in kuhinjske površine.

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/kopalniski-dodatki.jpg

Kopalniški dodatki dajo vsaki kopalnici piko na i. Ti izdelki so različna držala za wc papir in brisače, koš za perilo, wc metlica, koš za smeti… Taki dodatki imajo predvsem funkcionalno vlogo, vendar pa lahko ogromno pripomorejo k dovršenemu izgledu kopalnice. Kolpa San, Koin, Hansgrohe in drugi proizvajalci ponujajo bogato paleto izdelkov različnih materialov in obdelav (krom, zlato, medenina) ter različnih stilov (od modernega minimalističnega pa do tradicionalnega in vseh vmes).

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/7._ostali_program/kanalete.jpg

Naš salon kopalnic nudi artikle, ki jih pri svojem delu uporabljajo keramičarji in drugi mojstri. Prodajni program obsega več skupin izdelkov, od predpremazov, izravnalnih mas, lepilnih malt, lepil za polaganje parketa in ostalih talnih oblog, disperzijskih in reakcijskih lepil za keramične ploščice, pa vse do tesnilnih mas, fugirnih mas in silikonov. Na voljo so tudi distančniki za polaganje keramike, cevne vodne tehtnice, kotne, vogalne in talne letve ter mnogo drugih nepogrešljivih izdelkov. Pomemben segment predstavljajo tudi kanalete, splakovalniki, aktivirne tipke, splakovalni sistemi, sistemi za odvodnavanje ipd.

icon link