Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program

Ostali program


/files/www.vodoterm.si/ponudba/7._ostali_program/geberit-sanitarni-sistem.jpg

Multinacionalno podjetje Geberit razvija, proizvaja in prodaja visokokakovostne, inteligentne sisteme za kopalnice in sanitarije. Širok nabor inovativnih izdelkov in tehnoloških rešitev obsega dve veliki področji - cevne in sanitarne sisteme. Geberit je s predstavništvi v 41 državah in 6.000 zaposlenimi vodilni inovator na svojem področju.

 

več na spletni strani Geberit

 

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/7._ostali_program/kanaleta-za-odvodnjavanje.jpg

Podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno od leta 1996, ponuja visokokvalitetne rešitve za odvodnjavanje vhodov v tuše in ohranjanje suhih tal v kopalnicah. ACO ponuja vrsto možnosti za odvajanje vode s kanaletami v kombinaciji s pokrivnimi rešetkami različnih dizajnov in z možnostjo vgradnje modula za osvetlitev. Visoka kvaliteta, konkurenčne cene in obsežen servis postavljajo podjetje ACO v družbo elitnih proizvajalcev na tem področju.

 

več na spletni strani Aco

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/7._ostali_program/instalacije-viega.jpg

Nemški proizvajalec Viega je eden vodilnih proizvajalcev tehnologije inštalacij. V njihovem programu najdemo cevne sisteme za vodovod in ogrevanje. 

 

več na spletni strani Viega

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/7._ostali_program/gradbene-plosce-vedi.jpg

Nemški proizvajalec Wedi že vrsto let navdušuje z inovativnimi izdelki za rešitve v mokrih prostorih. Wedi gradbene plošče so idealna rešitev za uporabo v kopalnicah, sanitarijah, savnah, wellness centrih, terasah in balkonih in povsod tam, kjer so problemi z vlago. Wedi plošče so lahke, zelo stabilne, toplotno izolativne in vodoodporne ter nudijo odlično podlago za keramične ploščice in mozaike ter različne vrste ometov.

 

več na spletni strani Wedi

icon link