Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki


/files/www.vodoterm.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/kopalniski-dodatki-kolpasan-1s.jpg

Eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi je slovenska družba Kolpa s sedežem v Metliki. V ponudbi so tako kopalne in tuš kadi ter tuš kabine kot masažni elementi – zunanji masažni bazeni, masažne kopalne kadi in kabine. Prostor domiselno dopolnjujejo še pohištvo in kopalniški dodatki.

 

več na spletni strani Kolpasan

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/kopalniski-dodatki-koin-1s.jpg

Koin, podjetje za proizvodnjo, izvoz, uvoz in veleprodajo kopalniške opreme, je bilo ustanovljeno leta 1963. Priljubljenost blagovne znamke Koin gre pripisati neprekinjenem vlaganju v sodoben videz, funkcionalnost in vrhunsko kakovost izdelkov. Ti so izdelani z najsodobnejšo tehnologijo, ki omogoča veliko prilagodljivost individualnim zahtevam in potrebam kupcev. S kopalniško galanterijo iz kovine in plastike, namenjeno opremljanju individualnih bivališč, javnih poslopij in prostorov za osebe s posebnimi potrebami je podjetje prisotno na večini evropskih trgov.

 

več na spletni strani Koin

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/kopalniski-dodatki-inda-2s.jpg

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1944 in še danes dokazujejo italjansko glavno vlogo pri oblikovanju pohištva in dodatkov. V njihovem asortimanu najdemo kopalniške dodatke, pohištvo in tuš kabine. 

 

več na spletni strani Inda

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/6._kopalniski_dodatki/kopalniski-dodatki.jpg

Njihov glavni cilj je izpolniti pričakovanja in zahteve kupcev. Kakovost in dostopnost je trdno zasidrana v njihove poslovne strategije. Ponujajo široko paleto izdelkov s poudarkom tako na funkcionalnosti kot estetski obliki.

 

več na spletni strani Nimco

icon link