Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature


/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/quad_f3721cr.jpg

Vrhunska kvaliteta, zanesljivost ter edinstven dizajn kopalniških in kuhinjskih armatur ter izdelkov wellness programa italijanskega proizvajalca FIMA Carlo Frattini, so rezultat dolgoletnih izkušenj, stalnih raziskav, razvoja ter investiranja v okolje in odgovorno potrošništvo. Družinsko podjetje ustanovljeno leta 1960, v 12.500 m2  velikem proizvodnem obratu, izdeluje tehnološko napredne izdelke, s katerimi je prisotno v 85 državah sveta.

 

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature-frisone.jpg

Frisone je vodilno italijansko podjetje na področju proizvodnje kopalniških in kuhinjskih armatur. Vsaka stopnja proizvodnje je skrbno načrtovana in strogo nadzorovana. Prav vsak izdelek je podvržen zahtevnim testiranjem, ki zagotavljajo da tovarno zapustijo tehnološko in funkcionalno brezhibni produkti. Široka ponudba vključuje vse vrste armatur za umivalnike, kuhinjske pipe, tuš kabine, kadi, bideje in kuhinjske površine.

 

več na spletni strani Frisone

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature-hansgrohe.jpg

Nemško podjetje, ki ga je leta 1901 ustanovil Hans Grohe, se je v dobrem stoletju razvilo v globalno velesilo na področju kopalnic in sanitarij. Kakovost in privlačnost armatur Hansgrohe je znana daleč naokrog. S 3300 zaposlenimi na vseh kontinentih, 10-imi tovarnami in 37-imi hčerinskimi družbami je Hansgrohe Group zagotovo eden redkih globalnih gigantov v svojem sektorju. Armature Hansgrohe svojo superiornost dokazujejo s številnimi nagradami za dizajn, krasi jih tudi skrb za okolje.

 

več na spletni strani Hansgrohe

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature-hansa.jpg

Kopalniške armature Hansa so plod nemškega podjetja s sedežem v Stuttgartu, ki je na trgu prisotno že od leta 1911. Svoje izdelke izvažajo v več kot 50 držav v Evropi in drugje po svetu. Bogata zgodovina, polna pomembnih inovacij in dandanes nepogrešljivih patentov, je indikator uspeha blagovne znamke Hansa v 21. stoletju. Ponudba obsega kvalitetne kuhinjske in kopalniške armature, umivalnike in številne druge dodatke.

 

več na spletni strani Hansa

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature-steinberg.jpg

Nemški proizvajalec kopalniških armatur, kuhinjskih pip, splakovalnikov in druge kopalniške opreme ter dodatkov stavi na dobro razmerje med kvaliteto in ceno. Vsak izdelek je skrbno oblikovan, kvalitetno izdelan in podvržen številnim testom kakovosti preden doseže police trgovskih centrov po Evropi.

 

več na spletni strani Steinberg

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature-unitas.jpg

Podjetje Unitas Armature je bilo ustanovljeno leta 1933, danes pa je član mednarodne skupine Herz, s sedežem na Dunaju. Njihovi proizvodi so prisotni v 75-ih državah sveta. Bogata ponudba obsega kopalniške, podometne, elektronske armature, kuhinjske pipe ter tuše in ostale dodatke.

 

več na spletni strani Unitas

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature-grohe.jpg

Globalno podjetje s sedežem v Düsseldorfu je največji evropski proizvajalec in vodilni svetovni trgovec sanitarne opreme. Nemški gigant je prisoten v več kot 130 državah sveta. Nešteto patentov ter kopica nagrad za dizajn in inovativno tehnologijo potrjujejo primat podjetja na trgu kopalniških in kuhinjskih armatur.

 

več na spletni strani Grohe

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/5._kopalniske_in_kuhinjske_armature/kopalniske-kuhinjske-armature-damixa.jpg

Damixa je danski proizvajalec sanitarne opreme, ki je na trgu prisoten že 80 let. Njihove izdelke odlikuje čudovit dizajn, visoka funkcionalnost in vrhunska kakovost materialov. Podjetje veliko stavi na inovacije na področju funkcionalnosti kot je npr. X-ChangeTM enota, ki zagotavlja enostavno menjavo pipe v samo 20-ih sekundah.

 

več na spletni strani Damixa

icon link