Keramične ploščice Abitare

Keramične ploščice Abitare

Keramične ploščice Ape

Keramične ploščice Ape

Keramične ploščice Cedir

Keramične ploščice Cedir

keramične ploščice Colorker

keramične ploščice Colorker

keramične ploščice Vitrex

keramične ploščice Vitrex

keramične ploščice Polcolorit

keramične ploščice Polcolorit

keramične ploščice Polis

keramične ploščice Polis

keramične ploščice Ariana

keramične ploščice Ariana

keramične ploščice Ragno

keramične ploščice Ragno

keramične ploščice Love

keramične ploščice Love

Keramične ploščice

/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-love-2.jpg

Portugalsko podjetje Love Tiles sodi v sam vrh proizvajalcev keramičnih ploščic. Stalno vlaganje v nove tehnologije in nenehno izobraževanje znami omogoča konkurenčnost na sicer zelo konkurenčnem trgu. Keramične ploščice Love Tiles krasijo različni stili in imitacij naravnih materialov, ki ponujajo neskončne možnosti oblikovanja prostorov.

 

več na spletni strani Love

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-polcolorit.jpg

Poljsko podjetje velja za enega od vodilnih proizvajalcev keramičnih izdelkov v Evropi in na svetu. V modernem tehnološkem parku teče proizvodnja vseh vrst kopalniških, kuhinjskih in talnih ploščic. Paradni konj podjetja so keramične ploščice MARCONI, produkt sodelovanja z najboljšimi italijanskimi oblikovalci. Ploščice Marconi krasijo unikatni vzorci, bogata barvna paleta in visoka kakovost materialov.

 

več na spletni strani Polcolorit

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-undefasa.jpg

Španski proizvajalec talnih in stenskih keramičnih ploščic je na evropskem prostoru prisoten že več kot 40 let. Undefasa je bila med prvimi proizvajalci, ki so uvedli Inkjet tehnologijo. Le-ta zagotavlja izjemno natančno izdelavo in velik nabor različnih vrst keramičnih ploščic.

 

več na spletni strani Undefasa

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-polis.jpg

Eno najbolj naprednih proizvajalcev v Evropi je italijansko podjetje Polis, ki se lahko pohvali s 150.000m2 velikim proizvodnim parkom, ki združuje vrhunsko tehnologijo in napreden raziskovalen laboratorij. Vsak Polisov izdelek mora prestati zahtevne teste, ki ocenijo tako odpornost na praske, zmrzal in kisline kot tudi lomljivost.

 

več na spletni strani Polis

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-cedir.jpg

Že od daljnega leta 1968 italijansko podjetje Cedir izdeluje kvalitetne talne in stenske keramične ploščice ter mozaike. Dve proizvodni enoti, 200 zaposlenih, moderne tovarne in več desetletij izkušenj so zagotovilo kakovosti. Vsak proizvod je kombinacija klasične italijanske tradicije in inovativnega dizajna.

 

več na spletni strani Cedir

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-ape.jpg

Podjetje, ki leži na vzhodni obali Španije, se lahko pohvali z eno najobsežnejših ponudb med proizvajalci kopalniških ploščic. Z več kot 5.000 izdelki v ponudbi lahko v vsakem trenutku zadovoljijo sleherno individualno željo glede dizajna, barve in materialov. Ekološko ozaveščeno podjetje stremi k optimizaciji proizvodnih procesov in minimalni obremenitvi okolja.

 

več na spletni strani Ape

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-abitare.jpg

V široki ponudbi italijanskega proizvajalca Abitare najdemo vse vrste keramičnih ploščic, ki so primerne za notranje ali zunanje površine. Kupec lahko izbira med široko paleto barvnih kombinacij in dizajnov, ki so rezultat tipičnega italijanskega oblikovanja in natančne izdelave.

 

več na spletni strani Abitare

icon link
/files/www.vodoterm.si/visuali/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-colorker-250px.jpg

Špansko podjetje se že od svojih začetkov v letu 1987 posveča proizvodnji keramičnih talnih in stenskih ploščic. Vsako leto izdelajo več kot 7.000.000 ploščic, ki popestrijo vsako kopalnico, kuhinjo pa tudi dnevno sobo in zunanje površine.

 

več na spletni strani Colorker

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-ariana.jpg

Ariana je ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk na italijanskem področju proizvodnje keramike, kjer delujejo že več kot 40 let. Skozi leta je družba postala specializirana za inovativne kopalniške ploščice, za katere je prejela veliko pohval. Še danes so ploščice Ariana sinonim za odličnost in eleganco.  

 

več na spletni strani Ariana.

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-ragno.jpg

Ragno je družba, ki deluje v keramični industriji od leta 1949 in ponuja široko paleto izdelkov v skladu s trendi, stili in okusi potrošnikov. Keramične ploščice Ragno so priljubljena rešitev, na voljo pa so tudi iz porcelana, gresa ter steklenih mozaikov za pokrivanje tal in sten, za zunanjo in notranjo uporabo.

 

več na spletni strani Ragno.

icon link
/files/www.vodoterm.si/ponudba/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-vitrex.jpg

Inovativno italijansko podjetje se osredotoča na eno najstarejših oblik likovne umetnosti – mozaik. Poleg tradicionalnih steklenih mozaikov ponujajo tudi izvirne kolekcije, ki so plod uporabe različnih materialov in premišljenih dizajnov. Izdelujejo tudi unikatne umetniške ali fotografske mozaike po željah strank.

 

več na spletni strani Vitrex

icon link
/files/www.vodoterm.si/visuali/1._keramicne_ploscice/keramicne-ploscice-gorenje-250px.jpg

V našo ponudbo smo dodali kopalniške ploščice Gorenje. Slovenski proizvajalec nudi pester izbor keramičnih ploščic po sprejemljivih cenah.

 

   

več na spletni strani Gorenje keramika.

icon link