Prodajni program

/files/www.veto.si/otoki/toplotne_crpalke.jpg

Ogrevanje s toplotno črpalko pomeni nič drugega kot izkoriščanje brezplačne energije iz narave: zraka, zemlje ter vode. Uporaba toplotne črpalke za ogrevanje pomeni predvsem velike prihranke pri stroških ogrevanja, uporaba obnovljivih in brezplačnih virov energije, varovanje okolja, preprosto in varno uporabo (brez vonja, umazanije, prahu in ognja) ter varno prihodnost.


Pri nas lahko najdete toplotne črpalke 2 vodilnih in kakovostnih evropskih proizvajalcev ogrevalnih sistemov. Nemški proizvajalec Stiebel Eltron je že od 1924 sinonim za inovativne rešitve in že več kot 35 let specialist za toplotne črpalke, ki jih izdelujejo v eni izmed največjih in najsodobnejših evropskih tovarn. Proizvajajo sisteme najvišje kakovosti, ki jih ponujamo na uporabo zahtevnemu trgu. Francoski proizvajalec De Dietrich, ustanovljen davnega leta 1684, temelji na vrednotah: kakovost, zanesljivost in trajnost. Njihove ogrevalne naprave so v samem vrhu na področju inovacij in nudijo optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo.
 

icon link
/files/www.veto.si/otoki/prezracevalni_sistemi.jpg

Svežega zraka ne potrebujemo zgolj ljudje, temveč tudi stavbe. Redno prezračevanje je še zlasti pomembno pri energijsko varčnih hišah, ki se odlikujejo po zelo dobrem tesnjenju. Hišni prezračevalni sistemi omogočajo visoko kakovost zraka in energijsko učinkovito zračenje s ponovno uporabo toplote odpadnega zraka (izkoristek do 90%). Sistemi so primerni predvsem primerni za novogradnje oz. nizkoenergijske objekte ter objekte v pasivni gradnji.


V našem prodajnem programu najdete centralne prezračevalne naprave z vsemi distribucijski elementi za objekte od 60 do 300 m2. Prezračevalni sistemi so produkt priznanega evropskega proizvajalca Stiebel Eltron.
 

icon link
/files/www.veto.si/otoki/lesna_biomasa.jpg

Ogrevanje na polena, pelete in sekance ponovno postaja vedno bolj priljubljeno, za kar je v veliki meri zaslužna zelo napredna tehnologija na tem področju. Sodobno ogrevanje na lesno biomaso je zelo učinkovito, prijazno do okolja in izjemno udobno. Nudimo vrhunske kotle na lesno biomaso, ki so primerni za ogrevanje stanovanjskih hiš in tudi gospodarskih objektov.


Sodelujemo s 3 tujimi proizvajalci tovrstnih naprav, pri čemer ima na tem področju vodilno vlogo avstrijsko podjetje Windhager, ki že od leta 1921 skrbi za konstantni razvoj in napredek na področju centralnega ogrevanja. Windhager je vizionarsko podjetje z bogato tradicijo, ki ponuja učinkovito in visoko kakovostno tehnologijo kotlov na polena, pelete in sekance. Prodajni program dopolnjujejo še kotli na polena proizvajalcev Sunsystem ter De Dietrich.
 

 

icon link
/files/www.veto.si/otoki/plinski_in_oljni_kotli.jpg

Izredno široka ponudba plinskih in oljnih kotlov francoskega proizvajalca De Dietrich, ki je s 300 letno zgodovino podjetja v samem vrhu na področju inovacij in nudi optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo njihovih ogrevalnih naprav. Tehnična dovršenost z izkoriščanjem kondenzacijske tehnologije (izkoristki do 109%), zanesljivost, trajnost ter udobje so temeljne karakteristike plinskih in oljnih kotlov našega dolgoletnega principala in vrhunskega proizvajalca De Dietrich. Kotli so primerni za manjše in večje objekte v razponu moči od 3 do 7.000 kW.

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/2.-HIBRIDNI-SISTEMI/hibridni-sistemi.jpg

Hibridni sistemi združujejo zanesljivost in udobje ogrevanja na plin oz. olje ter brezplačni in ekološki doprinos energije iz okolice s pomočjo delovanja toplotne črpalke. Hibridni sistem običajno sestavljata kotel in toplotna črpalka, torej izkorišča dva neodvisna vira energije, s čimer zagotavlja zanesljivost ogrevanja prostorov vse dni v letu. Na voljo so hibridni sistemi francoskega proizvajalca De Dietrich, ki je s 300 letno zgodovino podjetja v samem vrhu na področju inovacij in nudi optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo njihovih ogrevalnih naprav.

icon link
/files/www.veto.si/otoki/solarni_sistemi.jpg

Izkoriščanje brezplačne energije sonca ponuja učinkovite rešitve za ogrevanje tople sanitarne vode in podporo ogrevanju objekta. Nudimo solarne sisteme dveh različnih kakovostno/cenovnih razredov in proizvajalcev. Francoski De Dietrich proizvaja vrhunske, tehnično optimizirane sisteme, med tem ko bolgarski Sunsystem stavi na kakovostne, vendar cenovno dostopnejše rešitve sončne tehnologije.


Pri nas lahko dobite ploščate kot vakuumske sprejemnike solarne energije, regulatorje, črpalne skupine, povezovalne elemente,…ki skupaj tvorijo zanesljiv solarni sistem. Z njimi oskrbimo stanovanjske hiše, večstanovanjske objekte, proizvodne in poslovne objekte kot tudi javne ustanove.
 

icon link
/files/www.veto.si/otoki/hranilniki_in_grelniki.jpg

Hranilniki ogrevalne vode in tople sanitarne vode ter grelniki tople sanitarne vode predstavljajo pomemben element vsake kurilnice. Na voljo so različne izvedbe in prostornine hranilnikov in grelnikov v različnih cenovnih razredih, ki jih proizvajajo naši preizkušeni principali De Dietrich ter Sunsystem. Na voljo so tudi prvovrstni hranilniki in grelniki vode lastne blagovne znamke Vselect, izdelani izključno v Švici.

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/4_1 KLIMATSKE-NAPRAVE/klimatska-naprava-emmeti.jpg

Visoko učinkovite klimatske naprave so plod inovativne tehnologije ter stalnega razvoja podjetja Emmeti v moderne in odlične proizvode. Začetki podjetja Emmeti segajo v leto 1976. Danes je podjetje prisotno v več kot 60 državah po svetu in ponuja celovite in napredne rešitve na področju ogrevanja in proizvodnje klimatskih naprav. Naprave izpolnjujejo vse najnovejše evropske standarde in direktive. Njihovo kakovost potrjujejo tudi vsi pridobljeni certifikati, npr. ISO 9001: 2008 ter ISO 14001: 2004.

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/4_RADIATORJI/4_3 De_Longhi_kopalniski__dizajn__elektricni/radiatorji-de-longhi.jpg

Dolgoletno uspešno sodelovanje z vrhunskim proizvajalcem radiatorjev DL Radiators je doseglo velik obseg prodaje njihovih radiatorjev, bolje znanih pod BZ DeLonghi oz. Radel. Zgodovina podjetja DL Radiators sega v leto 1985, danes pa proizvodna poteka v dveh italijanskih tovarnah s skupno površino 65.000 kvadratnih metrov. Samo ena tovarna je danes sposobna proizvesti do 8.000 radiatorjev dnevno, kar potrjuje dejstvo, da njihove proizvodne linije sodijo med najsodobnejše v Evropi.

 

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/4_VENTILATORSKI-KONVEKTORJI/konvektor-emmeti.jpg

Na voljo so kakovostni ventilatorski konvektorji priznanega italijanskega proizvajalca Emmeti. Začetki podjetja Emmeti segajo v leto 1976. Danes je podjetje prisotno v več kot 60 državah po svetu in ponuja celovite in napredne rešitve na področju ogrevanja in proizvodnje klimatskih naprav. Naprave izpolnjujejo vse najnovejše evropske standarde in direktive. Stalno prizadevanje podjetja za izboljšavo izdelkov, tehnologij ter proizvodnih procesov dokazujejo tudi vsi pridobljeni certifikati, npr. ISO 9001: 2008 ter ISO 14001: 2004. 

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/5_GORILNIKI/5.2_plinski_gorilniki/5.2.1_dedietrich/plinski-gorilniki-dedietrich.jpg

Na voljo so oljni in plinski gorilniki švedskega proizvajalca Bentone ter francoskega proizvajalca De Dietrich. Gorilniki so kompatibilni z najvišjimi zahtevami varovanja okolja in vključujejo najnovejše izboljšave, ki zagotavljajo zanesljivo in ekonomično delovanje. Z njimi dosežemo izjemno kakovostno zgorevanje, obenem pa je omogočena njihova enostavna montaža, nastavitev in vzdrževanje.

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/6_REGULACIJSKA_TEHNIKA/ltc100.jpg

Švedsko podjetje Esbe že več kot 100 let postavlja nove standarde na področju regulacij različnih sistemov. Poleg vseh vrst mešalnih ventilov in motornih pogonov proizvajajo še regulatorje ter druge kvalitetne proizvode. Vsi njihovi izdelki uporabljajo manj energije, dvigajo nivo udobja in zagotavljajo varnost v sistemih ogrevanja, hlajenja in sanitarne vode. Moderna in tehnološka dovršena proizvodna linija je omogočila pridobitev najstrožjih certifikatov za kvaliteto in okolje.

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/7_CEVNI_SISTEMI/7_1_wavin/fitingi-future-wavin.jpg

Cevi in fitingi primerni za uporabo v sistemih ogrevanja, sanitarne vode ter talnega ogrevanja. Nudimo inovativne cevne zatiskovalne sisteme za ogrevalne in vodovodne napeljave 2 priznanih italijanskih proizvajalcev, FIV ter Wavin. Wavin Italija je podružnica skupine Wavin s sedežem na Nizozemskem in prisotnostjo v 25 evropskih državah. Obe podjetji na evropskem trgu delujeta več desetletij in zagotavljata najvišji nivo kakovosti njihovih izdelkov. To potrjujemo tudi vsi njihovi pridobljeni certifikati, npr. ISO 9001:200 ter ISO 14001:2004. 

 

Program dopolnjuje podjetje Herz d.o.o, ki je nastalo z združitvijo dveh uspešnih slovenskih podjetij - Unitasa in Kovine. Obe podjetji imata dolgoletne izkušnje v kovinsko predelovalni industriji. Uspešno slovensko podjetje se nahaja v Šmartnem pri Litiji, kjer imajo tudi lastno proizvodnjo. Z dolgoletnimi izkušnjami in razvojem zagotavljajo zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo svojih izdelkov.

 

Nemško podjetje Frankische je inovativno, usmerjeno v rast, srednje veliko podjetje. Trenutno je zaposlenih približno 4.500 ljudi po vsem svetu. Z namenom trajnega ohranjanja visoke ravni kakovosti na vseh področjih generacij, Frankische nenehno stremi k razvoju inovativnih izdelkov, konceptov in sistemov. Podjetje na evropskem trgu v družinski lasti deluje že 11 desetletij in strmi k uspešnem razvoju v sistemih ogrevanja in vodovoda. 

icon link
/files/www.veto.si/otoki/vodovodni-material.png

Ponudba v sklopu inštalacijskega materiala zajema široko paleto krogelnih ventilov iz medenine za sanitarno vodo in ogrevalne inštalacije ter vrtnih-polnilnih pip, ki jih proizvaja italijanski proizvajalec Bugatti.

 

Prodajni program dopolnjuje prav tako italijanski proizvajalec Raccorderie Metalliche z različnim montažnim priborom za vodovodne in ogrevalne sisteme kot so npr. varilni loki, t- kosi, reducirke, objemke, cinkani fitingi, cevna držala itd. Proizvajalca imata več desetletne izkušnje ter tradicijo, njihovi izdelki pa so preizkušeni in najvišje kakovosti. 

 

Na voljo je tudi program industrijskih ventilov iz litega železa in drugih izdelkov, ki jih proizvaja italijansko podjetje Brandoni z več kot 55 letno zgodovino. Brandoni S.p.A. usmerjeno v razvoj in kakovost njihovih izdelkov ima pridobljene številne certifikate kot npr. ISO 9001:2008, DVGW, EN 1717 – EN 12729, WRAS, SAGA, ICIM, EAC, GOST,….

 

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/9_HISNA_KANALIZACIJA/odtocna-plastika-wavin-as.jpg

Program hišne kanalizacije nudi predvsem visoko kakovostno nizkošumno odtočno plastiko mednarodno priznanega italijanskega proizvajalca Wavin. Wavin Italija je podružnica skupine Wavin s sedežem na Nizozemskem, prisotnostjo v 25 evropskih državah, 40 proizvodnimi obrati ter 5.500 zaposlenimi. Najvišje standarde kakovosti in zanesljivosti izdelkov Wavin Italija potrjuje s pridobljenimi certifikati kot so npr. ISO 9001:2004, ISO 14001:2004, IIP, RINA, DVGW, Komo, QAS in BENOR.

 
icon link
/files/www.veto.si/ponudba/8.1 DIMNIKI/limmont-dimniki.jpg

Na voljo so kakovostni in preizkušeni nerjaveči dimniki hrvaškega proizvajalca Lim-mont. Podjetje ustanovljeno leta 1975, se je iz skromne delavnice razvilo v pomembno podjetje v regiji s preko 180 zaposlenimi in 135.000 m2 proizvodnih in skladiščnih prostorov v mestih Vrbanovcu in Ludbregu.

Stalni razvoj proizvodnih in organizacijskih procesov v podjetju, velik poudarek na kakovosti izdelkov ter hitrosti in fleksibilnosti proizvodnje, je privedlo do uveljavitve njihovi izdelkov izven meja Hrvaške. Danes večino proizvodov izvozijo na ozemlje EU, Švico, Rusijo in države nekdanje Jugoslavije. Kakovost dimniških elementov potrjujejo tudi pridobljeni certifikati kot npr. EN ISO 9001:2008.

 
Prodajni program zajema tudi plastične dimniške sisteme vodilnega evropskega proizvajalca Almeva. Podjetje Almeva AG je bilo ustanovljeno leta 1993. Danes je skupina Almeva, s sedežem v Švicarskem Bischofszellu in podružnicami v Nemčiji, Franciji, Italiji, Španiji, Grčiji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem in Poljskem prisotna v 23 evropskih državah. Dimniki so primerni za odvod dimnih plinov iz kondenzacijskih in nizkotemperaturnih peči z največjo temperaturo dimnih plinov 120°C.

 

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/8.9_SANITARNA_KERAMIKA/Jika/sanitarna-keramika-jika.jpg

Na voljo je sanitarna keramika BZ Jika, katere zgodovina proizvodnje na Češkem seže do daljnega leta 1878. BZ Jika se danes na trgu predstavlja pod okriljem švicarskega podjetja Laufen, katerega je leta 1999 prevzel največji evropski proizvajalec sanitarne keramike, španska družba Roca. Združevanje z največjimi proizvajalci sanitarne keramike se odraža v sodobni tehnologiji, visoki kakovosti in funkcionalnosti izdelkov ter celoviti ponudbi različnih cenovnih razredov sanitarne keramike Jika. Proizvajalec nudi celovite rešitve za vse vrste kopalnic, pri čemer ne pozabi na funkcionalnost, varčevanje in skrb za okolje. Ponudbo sanitarne keramike dopolnjujejo kvalitetne WC deske BZ Haro, kakovostne tuš kadi italijanskega proizvajalca Ceramica Althea ter moderni in funkcionalni kopalniški dodatki slovenskega proizvajalca KOIN.

 

icon link
/files/www.veto.si/ponudba/1.0._BLAGOVNA-ZNAMKA-VSELECT/sistemska-plosca-vselect-250px.jpg

Veto skupina je v letu 2014 trgu ponudila izdelke lastne blagovne znamke Vselect. Kot specialist na področju ogrevalne tehnike in vodovodnih instalacij želi z izdelki Vselect kupcem ponuditi kakovost kot dodano vrednost ter postaviti nova merila pri razmerju med ceno in kakovostjo. Ponudba izdelkov pod blagovno znamko Vselect se stalno razvija in dopolnjuje, razvoj pa temelji na politiki kakovosti in predstavlja odgovornost za dobro delo Veto skupine tudi v prihodnje.

 

 

 

icon link